Sunday, September 13, 2015

A HAPPY ME

1. Masakkkkkk
2. Bercucuk tanam
3. Contest
4. Ajar Tasneem new things, skrg suka cerita snow white.
5. Menyanyi
6. Bercuti
7. Shopping!

3G 2P

Cuti 3 bulan approved.
Nak habiskan kes.
Tarikh operate dah ada.
Name list pun dah ada.
Baju baby, 70%.
Baju bersalin pun dah ready.
TIK TOK TIK TOK

note to self

syg berpada-pada

Wednesday, September 9, 2015

Rasa

tahun bergembira.
Kau uji.
Jadi lelah.
Kau uji.

Sendiri.

Lepas.
Hilang rasa.
Tiada rasa.

Tuesday, September 8, 2015

.

wahai pemilik hati,
kealpaan melenyapkan jiwa,
leka dan hanyut.

manusia sementara,
 kembali padaNya.

aku lupa, aku milik Kamu,
pulang bila-bila.

Sunday, July 26, 2015

Down

down.

paling tak suka dan Ayah takde utk aku share semuanya.

Ayah akan bagi nasihat.
Ayah takkan marah.
Ayah akan dengar.
Ayah akan peluk aku.
Ayah akan puji.
Ayah akan bagi sokongan.

sebab Ayah kata ayah dah janji utk jaga dan sayang Aku tanpa syarat.





Sunday, February 8, 2015

A year ago

Haaaah.

Setahun baru nak update blog.

Gigih nak start type kelentang kelentung. Well, at least boleh ingat balik apa yg dah berlaku sebelum2 ni. Jadi, mari berazam tahun baru.

2015. Saya adalah bakal 29 tahun November ini. Tahun depan 3 series!